Известие

Collapse
No announcement yet.

По силно тракане н двигателя при палене

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    Дано да не е дюза че ще му се изправи косата ...
    що ми се струва че хал хабер си нямаш по темата и са напъваш да пишеш умнотий?

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
      А не трябва ли да светка лампичката за дюзите ако има проблем?
      Кога ще се научите че лампата е на ИНЖЕКЦИОНА а не само на дюзите И ако дюзата има механичен проблем (както е в 90% от случеите), а не електрически няма как да ти светне инжекциона
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Кога ще се научите че лампата е на ИНЖЕКЦИОНА а не само на дюзите И ако дюзата има механичен проблем (както е в 90% от случеите), а не електрически няма как да ти светне инжекциона
        ОП..........
        Извинявам се грешката е моя.
        Имах предвид лампата за подгревните свещи, но всъщност тя няма нищо общо в случая.
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Аз вещия да се изкажа какво ми дойде на главата първо като прочетох...
          Може ли да потраква,докато качи масло и "умаже"навсякъде ?
          Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
            Аз вещия да се изкажа какво ми дойде на главата първо като прочетох...
            Може ли да потраква,докато качи масло и "умаже"навсякъде ?
            Колегата беше казал, че наподобява тракане при студен старт през зимата, а това тракане е доста по-силно и отчетливо от 'сухо' почукване откъм пулове и клапани, докато качи масло
            Общото при зимния студен старт и 'отиващата си дюза' е недобро горене в цилиндрите заради неефективно разпръскване и от там тракането, че дори тресене.
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

нищо хим няама на дюзите. неможе колата да фърчи и изведнъж да са запуши дюза. нъли тряя да дава проблеми постоянно. всъщност се заслушах и тва по метално работене е точно два такта. след това умеква

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                нищо хим няама на дюзите. неможе колата да фърчи и изведнъж да са запуши дюза. нъли тряя да дава проблеми постоянно. всъщност се заслушах и тва по метално работене е точно два такта. след това умеква
                Аз немога да разбера кат си такъв разбирач що ни тормозиш тука да ти даваме идей ? Оправяй се!
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

аз питам хора с такъв проблем дали имат а не да ми играйте на тото. дюзи мюзи. ако на някой му е така колата да каже тва е

Comment

Колега едва ли ще получиш точен отговор за проблема чрез клавиатурата....
                    почвай да ходиш по сервизи ако питаш мен
                    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                    Suzuki GSXF600 99г.
                    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

никви грешки не дава никаде. докът не са развали никви сервизи. затворете темата. поичи никви теми не пускам

Comment

Та викаш колко висши имаш(щото разсъждаваш като за без основно)?Поне прояви малко благодарност към хората които се опитват да ти помогнат.Нищо лично колега но отношението към колегите ти е лошо.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex
                        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

не ми е лошо отношението. просто теми повече няма да пиша за нищо което е станало с колата.

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                            Никой не е казал, че ще е запушена на цяло. Мога да ти дам пример с прецакана дюза на жтд, дето ту работи, ту не работи. Като не работи, не пали, когато работи - няма ядове. Това здрава дюза ли е

Вслушай се какво ти е казал Бобо . Има достатъчно опит човекът.

Точно такова 'металическо' чаткане си е напълно възможно да е от промяна във времето на впръскване Тези, които са тунинговали стари турбодизели, знаят за какво става дума.
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

добре. закрийте темата

Comment

Working...
                              X